SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör

SK Wigör

Välkommen till SK Wigör!

 

Vill ditt barn börja spela fotboll hos oss tar du enklast kontakt med respektive lags tränare eller lagledare vars kontaktuppgifter du hittar under respektive lag.
Du kan även klicka på "Bli medlem" i bannern.
(just nu är den lite konstig men fyll i först mail och sedan barnets personnummer så kommer du in i systemet)

Upplever du problem eller svårigheter så tveka inte att höra av dig på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Ytterligare information om föreningen finns att hitta här på hemsidan eller på instagram och Facebook. 

 

 
 
Nu blir det matcher!
2021-05-13 17:12

I bilderna ovan framgår der vad som gäller

för respektive åldersgrupp från den 17 maj och framåt. 

 

Alla lag tillåts komma igång med matchspel inom UFF:s regi men det är viktigt att vi fortsätter att hålla nere antalet personer på IP och publik vid match är ej tillåtet. Om vi missköter oss vid träning eller match kan vi bli ålagda bokningsförbud av planer för lag eller hela föreningen. 

Kom ihåg att kolla så ett lags matcher finns i domarsystemet, tillsätt domare inför matchen och godkänd efteråt. 

 

Dags för fotografering
2021-05-10 20:59

Nu är det dags för lag och individuell fotografering. Varje lag skickar ut en egen kallelse till fotograferingstillfället. 

Alla barn fotograferas i matchställ med tröja och shorts samt blå fotbollsstrumpor (kan köpas i kafeterian) samt fotbollsskor. 

För att få delta på fotograferingen måste man ha lämnat in underskriven lapp till lagledarna innan. 

Café Wiggan
2021-04-27 21:25

Vi kommer i samband med träningar att ha vår kafeteria öppen och bemannad av föräldrar från lagen enligt schema ovan. 
I kafeterian finns det kaffe och olika dricka samt glass, fika, korv, toast och nytt för i år är smoothies i fryst form från Frill. 

Betalning sker endast via swish och givetvis räknar vi med att alla tar eget ansvar kring att hålla avstånd. 

Förtydligande kring kostnader och avgifter
2021-04-25 21:15

Styrelsen har fått till sig vissa frågor kring de medlems- och spelaravgifter som beslutades om på årsmötet och vi vill med det här förtydliga varför vi gjort de olika förändringarna och höjningen.

 

Styrelsen föreslog för årsmötet, som godkände, att avgiften för att vara medlem i SK Wigör ska vara 300kr. Då kan man vara spelare, förälder, mor- eller farföräldrar eller andra som vill stötta föreningen. Precis som i andra föreningar betalar man medlemsavgiften varje år.

 

Årsmötet beslutade även att godkänna förslaget om införande av en spelaravgift som varje person som spelar fotboll i SK Wigör betalar årsvis. För 2021 är den avgiften på 950kr för alla födda 2013 eller tidigare. De barn som är födda 2014-2016 betalar 500kr.

 

Styrelsens uppdrag är att ha balans i föreningens ekonomi och se till så att intäkter och utgifter går jämnt upp. De intäkter vi i SK Wigör har är medlems- och spelaravgifter, kafeteriaförsäljning samt bidrag från kommun och LOK-stöd (aktivitetsstöd).

Som förening har vi en del löpande utgifter som man inte alltid tänker på. Vi äger vårt klubbhus och har ansvar för skötseln och löpande underhåll, vi betalar planhyra vid både träning och match och sedan tillkommer domarkostnader och avgifter för serieanmälan. Föreningen står för allt material så som bollar, västar och koner men även matchställ och sjukvårdsmaterial.

Det finns även vissa administrativa avgifter som samt utbildningskostnader (för lagens tränare). En kostnad vi velat undvika är att köpa in tjänsten för kassör med bokföringsansvar men valberedningen hittade ingen som ville ta på sig den uppgiften i år så då blev det lösningen. Föreningens önskan är även att hitta sponsorer som kan bidra på olika sätt.

 

Föreningens förhoppning är att ha en så låg avgift vi kan men samtidigt en stabil ekonomi. Vi har inför i år valt att ta bort familjemedlemskapet vilket vi förstår påverkar en del familjer. Vi har därför även kollat med RF-SISU där man kan söka ekonomisk stöttning för enskilda spelare. Detta gör föreningen i samråd med berörd familj.

Ta kontakt med Jossan eller Marianne för att vi ska kunna hjälpa till.

 

SK Wigör är otroligt tacksamma för alla de föräldrar som lägger ner ovärderlig tid som tränare och lagledare för våra barn och ungdomar. Våra ledare är ej arvoderade utan betalar istället halv spelaravgift för samtliga aktiva barn i föreningen.

 

Fixar helgen på IP
2021-04-25 18:36

Vilken helg vi har haft på Odensala IP!

 

Styrelsen vill tacka alla föräldrar, ledare och spelare som har varit på plats under vår Corona-anpassade fixarhelg. 
Det har röjts runt våra fotbollsplaner då de ytorna är föreningens ansvar medan kommunen ansvarar för planerna (klippning, kritning, vattning). 

Vi har tillsammans lyckats fylla en hel container med löv, gräs, grenar och skräp vilket gör att IP nu är

redo för säsongen!

 

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P13, 23/06 06:41 
P10, 16/06 14:45 
P13, 30/05 21:51 
P14 , 05/05 21:37 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD