SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör

SK Wigör

Välkommen till SK Wigör!

 

Vill ditt barn börja spela fotboll hos oss tar du enklast kontakt med respektive lags tränare eller lagledare vars kontaktuppgifter du hittar under respektive lag.
Du kan även klicka på "Anmälan" i bannern. Fyll i alla uppgifter, så kommer vi placera in ditt barn i rätt lag/grupp.

Upplever du problem eller svårigheter så tveka inte att höra av dig på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Är du tjej 15 år och äldre, så har vi tillsammans med Rosersbergs IK och Sigtuna IF bildat en ny förening, som heter SigtunaMärsta United FK. Du hittar mer information  på föreningens  hemsidan www.sigtunamarstaunited.se

 

 

Ytterligare information om SK Wigör finns att hitta här på hemsidan eller på instagram och Facebook. 

 

 
 
2024-05-16 14:28
Upprop i svensk fotboll
Från de yngsta till elitmatcherna i Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan. Alla ska vi läsa upp samma speakertext innan våra matcher under helgen 18-19 maj. Se den kursiva speakertexten nedan och läs upp den innan alla matcher - eller använd den inspelade varianten.

Svensk fotboll strävar efter mer än bara segrar på planen. Fotbollen ska vara en plats för glädje och gemenskap. Det är när vi lyfter, stöttar och peppar varandra som vi når nya höjder tillsammans. Här finns ingen plats för hat, hot eller våld. Därför kraftsamlar nu den svenska fotbollsfamiljen den här helgen för ett bättre matchklimat! Och ännu bättre fotboll.
Nåt för våra supportrar
2024-05-15 21:45

Nu är vi i gång på Odensala IP och det är härligt att se föräldrar och syskon som är med och stöttar våra yngsta spelare. 

Självklart finns möjlighet för alla att låna en boll att spela med men ibland är alla ytor upptagna. Och även om solen är fantastisk kan man ibland behöva paus även som supporter. 

I kafeterian har vi en liten pysselhörna där man kan pröva ett quiz, färglägga en målarbild eller låna en bok (som man ju givetvis kan läsa även utomhus). Lämna platsen som du själv vill finna den. 

 

Vi hoppas att det blir uppskattat och givetvis är små supportrar välkomna tillsammans med vuxna upp på övervåningen för att titta på pokaler, bilder och andra minnen från föreningens 90-åriga historia. 

 

Bra och viktiga appar
2024-05-01 22:25

Glädjande nog har vi många nya medlemmar, föräldrar och även följare till våra lag i år. 

Vi vill därför passa på att påminna om bra och viktiga appar och platser för information förutom hemsidan. 

Föreningen har både Facebook och Instagram som vi uppdaterar löpande med info, bilder från verksamheten och vi delar även information från kommunen och fotbollförbundet där. 

SportAdmin är den viktigaste appen som förälder då det kommer kallelser till träningar och matcher via appen och all info som skickas via mail samlas där. SportAdmin är synkat med hemsidan och är föreningens adminsystem. 
När lagen skickar ut sms via SportAdmin bildas en grupp i Supertext vilket underlättar i kommunikation mellan föräldrar vid byte av kafeteriapass, samåkning mm. 

I Min fotboll finns alla matcher från 7m7 registrerade (10år) men det är först från 13 år som resultat och tabell finns. Barnen kan registrera om de fått grönt kort och man kan skriva kommentarer om matcher (ej resultat innan 13 år). 
En del lag streamar sina matcher och man kan välja att följa landslaget, lag i allsvenskan, kompisars eller släktingars lag. 

Sponsorhuset bidrar med lite extra intäkter till föreningen varje år. Era inköp i olika nätbutiker ger er och föreningen kick back så vi uppmuntrar alla att ladda hem appen och använda redan idag. 

Styrelsens ansvarsområden
2024-04-30 06:57

Styrelsen är mellan årsmötena de personer som har i uppgift att sköta föreningen på bästa sätt enligt den verksamhet som vi kommit överens om i verksamhetsidé och stadgar. 

SK Wigörs styrelse under 2024 består av:

Niclas Åhrman - ordförande. Ansvar kommun, förenings och förbundskontakt.

Marianne Izos Henriksson, vice ordf. Ansvar träningstider, matchtider ink kommunkontakt, matchkläder samt beställning från Stadium av material. 
Josefine Jardenäs, kassör. Ansvarig för admin och sociala medier ink hemsida.

Tony Svensson. Ansvarig för stöd till unga domare. 
Kristin Hörnell. Ansvarig kafeterian ink beställning, stöd vid poolspel. Sammankallande fixargruppen. 

Jessica Lundberg. Ansvarig Trygg Fotboll samt städ och hygien. 

Fair play i samband med match
2024-04-26 19:40

Upplands Fotbollförbund har några saker som är viktiga att tänka på för alla lag inför matcher. Som förening är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt för bra matchklimat och upplevelser för alla på Odensala IP och runt om i Uppland. 


* Innan match gör alla lag fair play hälsning, från knattar till seniorer. 

* Alla matcher ska ha minst en matchvärd med gul väst (de hittas i kafeterian). 

* Efter matchen tackar man motståndarna och i barn- och ungdomsmatcher delar man ut gröna kort till schysstaste spelare hos motståndarna. 

* För seniorlagen gäller det att få så få gula och röda kort som möjligt då de räknas ihop i något som kallas Fair play ligan där de lag med höga poäng får uppföljning med förbundet. 

* Föräldrar och publik kan även ni hjälpa till med bra

matchklimat och fair play. Heja, peppa och stötta alla aktiva!

 

Mer info kommer löpande….

 

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P15, 09/05 12:32 
P15, 07/05 21:07 
P12/13, 28/04 21:18 
P12/13, 20/04 07:32 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD