Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SK Wigör

Välkommen till SK Wigör 2020
Välkommen till SK Wigör och vår nya hemsida. 
Kika gärna in på respektive lags sida för mer info. 

Vi tränar till största del på Odensala IP mellan maj-september.

Vi ses på IP!

Fotbollshälsningar!
Styrelsen
Fotbollens spela, lek och lär
2020-09-09 07:09

Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå för. Barnfotboll definieras som all fotboll till och med 12 år och ungdomsfotboll som all fotboll mellan 13 och 19 år. Syftet med FSLL är att alla fotbollsföreningar ska ha en gemensam tanke med sin verksamhet – en tanke som utgår från fem riktlinjer, vilka förmedlas hemsidan och via utbildningar.  

För att riktlinjerna ska genomsyra all barn- och ungdomsfotboll behöver ledare, föräldrar och andra som är involverad i verksamheten, ha god kännedom om FSLL. Det är viktigt att alla är medvetna om att de har stor påverkan på spelarna och att deras roll har betydelse i arbetet med att skapa en god fotbollsmiljö.

SK Wigör har en egen spelarutbildningsplan som under 2021 kommer att revideras, vill du vara med så ta kontakt med Jossan. 

Vi kommer även satsa på att utbilda ledare och föräldrar inom FSLL för att på så sätt öka kunskapen inom föreningen och på sikt ge barnen en bättre fotbollsmiljö.

Vill du veta mer om Fotbollens spela, lek och lär så finns information på: https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/fotboll/tranare/tranarutbildning/fsll/riktlinjer/
Obligatoriskt registerutdrag
2020-09-05 15:12
Från och med januari 2020 är det obligatoriskt för de som tränar barn och ungdomar att ha ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Detta är någon som samtliga Specialidrottsförbund (Svenska Fotbollförbundet) kommit överrens om med Riksidrottsförbundet (RF).
Detta är en del av satsningen kring Trygg idrott samt ett sätt att framhålla barnens rättigheter då barnkonventionen blivit lag i Sverige.

SK Wigör jobbar med Trygg Idrott och ser det som mycket viktigt att alla ledare lämnar in ett registerutdrag. Dessa finns att ladda hem nedan.


Ni kan visa upp det eller maila en pdf-fil med dokumentet till Ann, wigor.ekonomi@gmail.com

Framöver kommer alla nya tränare/ledare att få lämna in intyg när de börjar sitt engagemang men i år behöver alla lämna in. När intyget är registrerat i SportAdmin görs en anteckning och man behöver ej ett nytt intyg varje år.

Vid frågor kontakta Jossan
Instagram
2020-08-19 22:17
Följ oss gärna på instagram och Facebook där vi bjuder på glimtar ur vår fotbollsvardag 💙
Är du vår nya kassör??
2020-06-27 09:11
Efter många år som kassör har Ann meddelat att hon vill lämna över "stafettpinnen" till någon annan. 
Vi valde på årsmötet Ann till ledamot i ett år (fram till mars 2021) men vi vill redan nu söka efter en ny kassör som från hösten kan få lära sig våra system och göra saker tillsammans med Ann.

Då vi är en liten förening har vi ingen kanslist utan vi gör allt själva i styrelsen eller i arbetsgrupper. 
Som kassör har man ansvar för bokföringen, betalning av fakturor samt se att vi följer budget. Man har kontakt med banken och sköter aviseringen av medlemsavgifterna via SportAdmin.
Man är dessutom domaransvarig.

Låter det här som något du vill hjälpa till med?
Tveka inte att höra av dig till ordförande Josefine
jardenas_18@hotmail.com

Lite strul vid aviseringen
2020-06-11 09:09
I slutet på maj gjorde vi vår första avisering via sportadmin. Vi kan säga att några fel smög sig in, men det beror mest på att vi själva har tänkt fel. Vi är ju nya på detta, så jag hoppas att ni kan ha överseende. 

Vi ska undersöka hur vi bäst rättar till det som är fel, men de som anser att de har fått en felaktig avisering/faktura bör avvakta med att betala samt mejla till wigor.ekonomi@gmail.com Vi kommer då med hjälp av supporten fixa till det som vi har gjort fel.

Medlemsavgifterna är följande:

Enskild spelare från 7 mot 7 och äldre 950:-
Enskild spelare fotbollsskolan och 5 mot 5 300:-
Familj (2 eller flera barn i föreningen) 1200:-

Special i år på grund av färre matcher med anledning av Corona:
Senior, HJ och P05 500:-/spelare

Gällande familj, så har det ju visat sig att de som har två barn i tex fotbollsskolan samt ett 5 mot 5-lag tjänar på att betala per spelare. Dessa har troligen fått en avisering som familj. 

Utöver detta, så har vi sagt att ledare betalar halv avgift för sina barn, vilket också krånglar till det lite, eftersom ledaren antingen har ett barn i föreningen eller flera. Dessutom kommer ledare och barn upp som familjekoppling i systemet, eftersom de bor på samma adress. Här kan det således ha blivit många fel. 

Det finns säkerligen fler situationer när det har blivit fel, så mejla till vår ekonomiadress så tittar vi igenom varje särskilt fall. 

Vi har också fått information om att några inte kan betala. Vi har anmält detta till supporten, men ett tips kan vara att byta webbläsare och testa igen.

Denna information har även gått ut via mejl till alla lag, så att alla föräldrar/spelare får information. Den som är berörd ansvarar själv för att kontakta oss via ovanstående mail

Vi är självklart ledsna för att detta orsakar alla besvär, men vi lär oss och gör det bättre nästa gång.

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P13, 21/11 20:31 
P10, 27/10 08:26 
P13, 26/08 07:20 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD