Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SK Wigör

Välkommen till SK Wigör 2020
Välkommen till SK Wigör och vår nya hemsida. 
Kika gärna in på respektive lags sida för mer info. 

Träningarna på IP drar igång måndag den 27 april och vi kommer att hålla cafeterian öppen men med vissa förändringar. 

Vi ses på IP!

Fotbollshälsningar!
Styrelsen
Fotografering
2020-05-29 21:31
Någon av våra träningsdagar under vecka 24 (8-11/6) så kommer hela laget att fotograferas. Vi återkommer med vilken dag & tid det blir.
Den dagen hoppas vi att de flesta kan komma så vi får med hela laget!!!
Appen Min fotboll
2020-05-16 10:24

Text från svenskfotboll.se 

I helgen slog svenska fotbollsrörelsens alldeles egna app, Min Fotboll, flera efterlängtade rekord. Bland annat passerades milstolpen 200 000 användare och appen toppade listan som Sveriges populäraste och mest nedladdade gratisapp – alla kategorier! 

Under helgen liveraporterades det från fler än 2700 barn- och ungdomsmatcher över hela landet och 1 100 matcher sändes live, vilket lockade hela 71 000 tittare.

– Det är jättehäftigt att se fotbollssverige samlas och sluta upp på ett nytt digitalt sätt. Vi är otroligt glada över att så många fotbollsvänner har tagit sig an Min Fotboll och använder appen så flitigt, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på SvFF.

Utöver livesändningarna använder tusentals lag runt om i Sverige appens funktioner för att skapa snygga lineups, fota, filma, och i de äldre åldersklasserna liverapportera mål och matchhändelser. Alla som inte är på plats kan följa och dela spänningen och upplevelsen, kommentera och heja fram sina lag.

– Tack vare appen kan vi möjliggöra för alla att följa sina lag på ett säkert sätt i rådande tid. Vi har jobbat hårt med att utveckla och skapa de nödvändiga och önskade funktioner som behövs för att kunna följa en match inom svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll på ett både roligt och proffsigt sätt. När vi nu ser användandet växa kraftigt vecka för vecka vill jag påstå att vi har tagit ett bra första stort steg, säger Håkan sjöstrand


https://www.svenskfotboll.se/nyheter/svff/2020/5/min-fotboll--storst-i-sverige/

Angående betalning
2020-05-14 08:52
Vi får många frågor kring betalning och här ska vi försöka reda ut det lite. 

Den avisering som skett kan ni bortse ifrån. Avisering kommer ske framöver, troligtvis 20/5. Denna sker via SportAdmin app och hemsidan. 

Det som skett är att barnens provperiod på tre veckor börjat från att de blev inskrivna i systemet vilket inte stämde överens med hur vi ville ha det. Dock försvinner barnen ur systemet om de inte registrerats en betalning så kommer ni inte in registrera dem igen, vi jobbar på en lösning. 

Vi kommer att se över familjekopplingar i samband med avisering. 

Styrelsen
Föräldrar, ni är viktiga
2020-05-14 06:07
Att vara en stöttande och positiv förälder är den viktigaste roll du som förälder har för att ditt barn ska få en bra relation till fotbollen. Från sidan kan en blick eller ett tecken ge barnet en trygghet och lugn. Kanske behövs några peppande ord i bilen på väg hem eller att ni tillsammans tränar på nån liten gräsplätt på det där som just ditt barn tyckte va svårt. 

Ovanstående bilder är från Svenska fotbollförbundets material kring olika spelformer och ger bra tips för oss som står både på och vid sidan av planen. 

Det finns även mer att läsa i Fotbollsens spela, lek och lär  https://fogis.se/ImageVault/Images/id_117046/scope_0/ImageVaultHandler.aspx 
Wigördagen
2020-05-13 21:10

Välkomna till Wigördagen nu på lördag den 16 maj 


Pga av Corona kommer Wigördagen i år inte innebära att alla lag spelar match. Endast de matcher som är planerade av förbundet genomförs.

Det är:

Kl 10:00 P09 

Kl 11:30 F08/09

Kl 12:00 F06/07

Kl 13:00 F10/11

Kl 14:30 P10

Kl 15:00 P05

 

Lagen har precis som vanligt ansvar för cafeterian. Det kommer ej att grillas hamburgare men utöver det vanliga sortimentet i cafeterian kommer det finnas lite ytterligare godsaker.


Styrelsen har beslutat att vi har cafeterian öppen men förändrade rutiner under pågående corona-utbrott. Det är viktigt att lagen hittar föräldrar som känner sig trygga med att hjälpa till. Fram till sommaren kommer det ej att serveras korv utan det finns toast, renklämma, keso och proteindryck. Ett tips är att den som vill ha toast om möjligt förbeställer den före träningen för att för egen skull slippa så mycket väntetid. Detta minskar också köbildning.


Styrelsen kommer på olika sätt finnas närvarande under stora delar av dagen och har ni frågor tveka inte att kontakta oss. 


Vi ses på lördag!

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P10, 31/05 14:43 
P10, 29/05 21:23 
F14/15, 14/05 06:28 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD