Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SK Wigör

Välkommen till SK Wigör 2020
Välkommen till SK Wigör och vår nya hemsida. 
Kika gärna in på respektive lags sida för mer info. 

Vi tränar till största del på Odensala IP mellan maj-september.

Vi ses på IP!

Fotbollshälsningar!
Styrelsen
Fotbollens spela, lek och lär
2020-09-09 07:09

Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå för. Barnfotboll definieras som all fotboll till och med 12 år och ungdomsfotboll som all fotboll mellan 13 och 19 år. Syftet med FSLL är att alla fotbollsföreningar ska ha en gemensam tanke med sin verksamhet – en tanke som utgår från fem riktlinjer, vilka förmedlas hemsidan och via utbildningar.  

För att riktlinjerna ska genomsyra all barn- och ungdomsfotboll behöver ledare, föräldrar och andra som är involverad i verksamheten, ha god kännedom om FSLL. Det är viktigt att alla är medvetna om att de har stor påverkan på spelarna och att deras roll har betydelse i arbetet med att skapa en god fotbollsmiljö.

SK Wigör har en egen spelarutbildningsplan som under 2021 kommer att revideras, vill du vara med så ta kontakt med Jossan. 

Vi kommer även satsa på att utbilda ledare och föräldrar inom FSLL för att på så sätt öka kunskapen inom föreningen och på sikt ge barnen en bättre fotbollsmiljö.

Vill du veta mer om Fotbollens spela, lek och lär så finns information på: https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/fotboll/tranare/tranarutbildning/fsll/riktlinjer/
Obligatoriskt registerutdrag
2020-09-05 15:12
Från och med januari 2020 är det obligatoriskt för de som tränar barn och ungdomar att ha ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Detta är någon som samtliga Specialidrottsförbund (Svenska Fotbollförbundet) kommit överrens om med Riksidrottsförbundet (RF).
Detta är en del av satsningen kring Trygg idrott samt ett sätt att framhålla barnens rättigheter då barnkonventionen blivit lag i Sverige.

SK Wigör jobbar med Trygg Idrott och ser det som mycket viktigt att alla ledare lämnar in ett registerutdrag. Dessa finns att ladda hem nedan.


Ni kan visa upp det eller maila en pdf-fil med dokumentet till Ann, wigor.ekonomi@gmail.com

Framöver kommer alla nya tränare/ledare att få lämna in intyg när de börjar sitt engagemang men i år behöver alla lämna in. När intyget är registrerat i SportAdmin görs en anteckning och man behöver ej ett nytt intyg varje år.

Vid frågor kontakta Jossan
Instagram
2020-08-19 22:17
Följ oss gärna på instagram och Facebook där vi bjuder på glimtar ur vår fotbollsvardag 💙
Långt gräs....
2020-08-18 20:52
Nu är höstsäsongen igång även om temperaturen fortfarande indikerar sommar.
Gräset runt våra planer har hunnit växa sig långt och vi behöver nu hjälp av föräldrar med att klippa det. Har du en trimmer eller annat som klarar av långt gräs är vi mycket tacksamma om du vill lägga någon timme med att fixa, ju fler som kan desto bättre.
Möjligheten finns att passa på att klippa medan ditt barn tränar. Vill man vara själv på IP kan man kolla i kalendariet och se när det är tomt (dagtid alla vardagar och ofta på helgen).

Vid frågor/funderingar ta kontakt med Jossan på jardenas_18@hotmail.com
Utmana familjen under sommaren
2020-07-03 18:45
Bollis teknikmärke är nåt för hela familjen att pröva. 
Man anpassar svårighetsgraden utifrån förkunskaper och det som räknas är är hur man förbättrar sig. 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P13, 26/08 07:20 
F14/15, 19/08 06:32 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD