SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör

SK Wigör

Välkommen till SK Wigör!

 

Vill ditt barn börja spela fotboll hos oss tar du enklast kontakt med respektive lags tränare eller lagledare vars kontaktuppgifter du hittar under respektive lag.
Du kan även klicka på "Bli medlem" i bannern.
(just nu är den lite konstig men fyll i först mail och sedan barnets personnummer så kommer du in i systemet)

Upplever du problem eller svårigheter så tveka inte att höra av dig på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Ytterligare information om föreningen finns att hitta här på hemsidan eller på instagram och Facebook. 

 

 
 
Anmäl ditt barn till sommarens höjdpunkt
2023-03-08 23:08

Nu till sommaren arrangerar vår grannförening Sigtuna IF "Hela Sveriges fotbollsskola". 

 

Alla barn kan delta oavsett medlemsförening, så gå in på länken och anmäl ditt barn

 

https://www.ungdomsledarna.se/fotbollsskolan/

 

 

Årsmöte 27 mars 2023
2023-03-01 19:45

Välkommen på årsmöte den 27 mars 18.30!

 

Vi samlas i Klubbhuset på Odensala IP. Handlingar kommer finnas tillgängliga under dokument/årsmöte 2023 senast en vecka innan mötet.

 

Anmäl dig via den kallelse som du har fått på mejl.

 

Välkommen!

Styrelsen

Rosersberg, Wigör och Sigtuna möttes för att namnge en ny kommunförening för flick- och damfotboll
2022-12-21 22:22
Det var i augusti i år som fotbollsföreningarna Rosersberg, Wigör och Sigtuna inledde samtal kring att gemensamt skapa en flick- och damfotbollsförening gällandes från 15 år och uppåt.
 
Samtalen inleddes för att alla tre föreningarna kämpade med att behålla tillräckligt många spelare för att kunna bedriva seriespel. Föreningarna var alla av av synen att ensam är svag, men att vi tillsammans kan skapa något starkt. Så tillsammans skred de till verket och och involverade berörda i respektive förening i tanken om ett samgående.
 
Efter två månaders stötning och blötning inom och mellan föreningarna hade respektive styrelse beslutat om ett samgående, vilket betydde att skapandet av en gemensam kommunöverskridande fotbollsförening för tjejer 15 år och uppåt kunde starta på allvar.
 
Igår kväll, 20:e december, togs det första verkliga steget i form av en namngivningsceremoni, i Prästängshallen i Sigtuna. Dit bjöds in 10 tjejer från respektive förening att rösta på fyra namnförslag. De fyra namnförslagen var i sin tur ett urval styrelserna gjort från en större mängd namnförslag som tjejerna från de olika föreningarna inkommit med.
 
Ibland pepparkakor, julmust & saffranskakor skred till slut 7 tjejer fram från respektive förening & gav sina röster och när resultatet sammanställts hade "Sigtuna Märsta United FK" segrat.
 
"Vi vill tacka alla som tog sig till namngivningsmötet igår, såhär 4 dagar före julafton, tack! Med ett föreningsnamn plats blickar vi framåt och kommer nu ta nästa steg i bildandeprocessen av föreningen, något som vi hoppas ska leda till väldigt mycket fotboll och väldigt många glada tjejer nästa år. Vi passar även på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!"
 
/ Styrelserna för Rosersberg IK, SK Wigör och Sigtuna IF FK
Säsongsavslutning på IP
2022-09-19 21:50

På söndag är det dags för säsongsavslutning på IP.  Även om vi har en träningsvecka och några matcher kvar efter söndag, så är det sista helgen med många matcher. 

 

Grillen är tänd och fiket öppet. Passa på att köra en föräldramatch eller kom och heja på de som har seriematch. Klockan 12.00 blir det gemensam medaljutdelning utanför fiket.

 

Vi har även ett poolspel för F14/15, så det kommer bli full fart hela dagen.

 

 

Välkomna!

Styrelsen

 

 

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P11, 19/02 15:09 
P10, 27/09 15:44 
P11, 26/09 19:38 
P10, 05/09 10:02 
P11, 29/08 17:36 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD