Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SK Wigör

Välkommen till SK Wigör 2020
Välkommen till SK Wigör och vår nya hemsida. 
Kika gärna in på respektive lags sida för mer info. 

Träningarna på IP drar igång måndag den 27 april och vi kommer att hålla cafeterian öppen men med vissa förändringar. 

Vi ses på IP!

Fotbollshälsningar!
Styrelsen
Utmana familjen under sommaren
2020-07-03 18:45
Bollis teknikmärke är nåt för hela familjen att pröva. 
Man anpassar svårighetsgraden utifrån förkunskaper och det som räknas är är hur man förbättrar sig. 
Är du vår nya kassör??
2020-06-27 09:11
Efter många år som kassör har Ann meddelat att hon vill lämna över "stafettpinnen" till någon annan. 
Vi valde på årsmötet Ann till ledamot i ett år (fram till mars 2021) men vi vill redan nu söka efter en ny kassör som från hösten kan få lära sig våra system och göra saker tillsammans med Ann.

Då vi är en liten förening har vi ingen kanslist utan vi gör allt själva i styrelsen eller i arbetsgrupper. 
Som kassör har man ansvar för bokföringen, betalning av fakturor samt se att vi följer budget. Man har kontakt med banken och sköter aviseringen av medlemsavgifterna via SportAdmin.
Man är dessutom domaransvarig.

Låter det här som något du vill hjälpa till med?
Tveka inte att höra av dig till ordförande Josefine
jardenas_18@hotmail.com

Fotbollsskolan, våra yngsta lirare
2020-06-17 22:09
Under vårsäsongen har 25 killar och 15 tjejer födda 2014 och 2015 kört fotboll tillsammans på IP på onsdagarna. Det har varit full fart med olika lekar, teknikträning och match. 
Idag firade hela gänget med Festis och kakor och nu tar de paus fram till vecka 33 (onsdag 12 aug) då de kör igång igen. 

Ett stort tack till alla föräldrar som är tränare och även er andra som hjälper till runt om! 💙
Lite strul vid aviseringen
2020-06-11 09:09
I slutet på maj gjorde vi vår första avisering via sportadmin. Vi kan säga att några fel smög sig in, men det beror mest på att vi själva har tänkt fel. Vi är ju nya på detta, så jag hoppas att ni kan ha överseende. 

Vi ska undersöka hur vi bäst rättar till det som är fel, men de som anser att de har fått en felaktig avisering/faktura bör avvakta med att betala samt mejla till wigor.ekonomi@gmail.com Vi kommer då med hjälp av supporten fixa till det som vi har gjort fel.

Medlemsavgifterna är följande:

Enskild spelare från 7 mot 7 och äldre 950:-
Enskild spelare fotbollsskolan och 5 mot 5 300:-
Familj (2 eller flera barn i föreningen) 1200:-

Special i år på grund av färre matcher med anledning av Corona:
Senior, HJ och P05 500:-/spelare

Gällande familj, så har det ju visat sig att de som har två barn i tex fotbollsskolan samt ett 5 mot 5-lag tjänar på att betala per spelare. Dessa har troligen fått en avisering som familj. 

Utöver detta, så har vi sagt att ledare betalar halv avgift för sina barn, vilket också krånglar till det lite, eftersom ledaren antingen har ett barn i föreningen eller flera. Dessutom kommer ledare och barn upp som familjekoppling i systemet, eftersom de bor på samma adress. Här kan det således ha blivit många fel. 

Det finns säkerligen fler situationer när det har blivit fel, så mejla till vår ekonomiadress så tittar vi igenom varje särskilt fall. 

Vi har också fått information om att några inte kan betala. Vi har anmält detta till supporten, men ett tips kan vara att byta webbläsare och testa igen.

Denna information har även gått ut via mejl till alla lag, så att alla föräldrar/spelare får information. Den som är berörd ansvarar själv för att kontakta oss via ovanstående mail

Vi är självklart ledsna för att detta orsakar alla besvär, men vi lär oss och gör det bättre nästa gång.

Appen Min fotboll
2020-05-16 10:24

Text från svenskfotboll.se 

I helgen slog svenska fotbollsrörelsens alldeles egna app, Min Fotboll, flera efterlängtade rekord. Bland annat passerades milstolpen 200 000 användare och appen toppade listan som Sveriges populäraste och mest nedladdade gratisapp – alla kategorier! 

Under helgen liveraporterades det från fler än 2700 barn- och ungdomsmatcher över hela landet och 1 100 matcher sändes live, vilket lockade hela 71 000 tittare.

– Det är jättehäftigt att se fotbollssverige samlas och sluta upp på ett nytt digitalt sätt. Vi är otroligt glada över att så många fotbollsvänner har tagit sig an Min Fotboll och använder appen så flitigt, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på SvFF.

Utöver livesändningarna använder tusentals lag runt om i Sverige appens funktioner för att skapa snygga lineups, fota, filma, och i de äldre åldersklasserna liverapportera mål och matchhändelser. Alla som inte är på plats kan följa och dela spänningen och upplevelsen, kommentera och heja fram sina lag.

– Tack vare appen kan vi möjliggöra för alla att följa sina lag på ett säkert sätt i rådande tid. Vi har jobbat hårt med att utveckla och skapa de nödvändiga och önskade funktioner som behövs för att kunna följa en match inom svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll på ett både roligt och proffsigt sätt. När vi nu ser användandet växa kraftigt vecka för vecka vill jag påstå att vi har tagit ett bra första stort steg, säger Håkan sjöstrand


https://www.svenskfotboll.se/nyheter/svff/2020/5/min-fotboll--storst-i-sverige/

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
Herr A, 04/07 19:14 
P10, 29/06 15:22 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD