SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör

SK Wigör

Välkommen till SK Wigör!

 

Vill ditt barn börja spela fotboll hos oss tar du enklast kontakt med respektive lags tränare eller lagledare vars kontaktuppgifter du hittar under respektive lag.
Du kan även klicka på "Anmälan" i bannern. Fyll i alla uppgifter, så kommer vi placera in ditt barn i rätt lag/grupp.

Upplever du problem eller svårigheter så tveka inte att höra av dig på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Är du tjej 15 år och äldre, så har vi tillsammans med Rosersbergs IK och Sigtuna IF bildat en ny förening, som heter SigtunaMärsta United FK. Du hittar mer information  på föreningens  hemsidan www.sigtunamarstaunited.se

 

 

Ytterligare information om SK Wigör finns att hitta här på hemsidan eller på instagram och Facebook. 

 

 
 
Parkeringen på IP
2024-05-29 20:01

På lördag är det Wigördagen och det kommer va mycket bilar då det är 8 matcher som rullar på mellan kl 9:00-18:00.
8 gästande lag kommer på besök och vi önskar att vi alla hjälps åt så det blir bra på parkeringen. Vi får hjälpas åt så att inte bilar blir inparkerade. 

Planera lite extra för att komma i tid till samlingar, bemanning av cafeteria och grill och samåk gärna. 
När några ska till IP ska andra därifrån. 

Vi kan nyttja parkeringen vid gamla bygdegården också under dagen (röd cirkel)

Shorts
2024-05-22 07:04

Vi har samlat ihop schyssta shorts som används sporadiskt tidigare.
Dessa säljer vi nu i kafeterian för 30kr per byxa. 

Det är blandade storlekar men förhoppningsvis finns det nåt som passar. 

Shortsen finns i klubbshoppen i plastlådor ”under bordet”

 

2024-05-16 14:28
Upprop i svensk fotboll
Från de yngsta till elitmatcherna i Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan. Alla ska vi läsa upp samma speakertext innan våra matcher under helgen 18-19 maj. Se den kursiva speakertexten nedan och läs upp den innan alla matcher - eller använd den inspelade varianten.

Svensk fotboll strävar efter mer än bara segrar på planen. Fotbollen ska vara en plats för glädje och gemenskap. Det är när vi lyfter, stöttar och peppar varandra som vi når nya höjder tillsammans. Här finns ingen plats för hat, hot eller våld. Därför kraftsamlar nu den svenska fotbollsfamiljen den här helgen för ett bättre matchklimat! Och ännu bättre fotboll.
Nåt för våra supportrar
2024-05-15 21:45

Nu är vi i gång på Odensala IP och det är härligt att se föräldrar och syskon som är med och stöttar våra yngsta spelare. 

Självklart finns möjlighet för alla att låna en boll att spela med men ibland är alla ytor upptagna. Och även om solen är fantastisk kan man ibland behöva paus även som supporter. 

I kafeterian har vi en liten pysselhörna där man kan pröva ett quiz, färglägga en målarbild eller låna en bok (som man ju givetvis kan läsa även utomhus). Lämna platsen som du själv vill finna den. 

 

Vi hoppas att det blir uppskattat och givetvis är små supportrar välkomna tillsammans med vuxna upp på övervåningen för att titta på pokaler, bilder och andra minnen från föreningens 90-åriga historia. 

 

Bra och viktiga appar
2024-05-01 22:25

Glädjande nog har vi många nya medlemmar, föräldrar och även följare till våra lag i år. 

Vi vill därför passa på att påminna om bra och viktiga appar och platser för information förutom hemsidan. 

Föreningen har både Facebook och Instagram som vi uppdaterar löpande med info, bilder från verksamheten och vi delar även information från kommunen och fotbollförbundet där. 

SportAdmin är den viktigaste appen som förälder då det kommer kallelser till träningar och matcher via appen och all info som skickas via mail samlas där. SportAdmin är synkat med hemsidan och är föreningens adminsystem. 
När lagen skickar ut sms via SportAdmin bildas en grupp i Supertext vilket underlättar i kommunikation mellan föräldrar vid byte av kafeteriapass, samåkning mm. 

I Min fotboll finns alla matcher från 7m7 registrerade (10år) men det är först från 13 år som resultat och tabell finns. Barnen kan registrera om de fått grönt kort och man kan skriva kommentarer om matcher (ej resultat innan 13 år). 
En del lag streamar sina matcher och man kan välja att följa landslaget, lag i allsvenskan, kompisars eller släktingars lag. 

Sponsorhuset bidrar med lite extra intäkter till föreningen varje år. Era inköp i olika nätbutiker ger er och föreningen kick back så vi uppmuntrar alla att ladda hem appen och använda redan idag. 

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P16/17 , 26/05 08:26 
P15, 09/05 12:32 
P15, 07/05 21:07 
P12/13, 28/04 21:18 
P12/13, 20/04 07:32 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD