SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör

SK Wigör

Välkommen till SK Wigör!

 

Vi kommer att starta igång säsongen på Odensala IP vecka 18.

 

Vill ditt barn börja spela fotboll hos oss tar du enklast kontakt med respektive lags tränare eller lagledare alternativt klickar på "Bli medlem" (just nu är den lite konstig men fyll i först mail och sedan barnets personnummer så kommer du in i systemet)

Upplever du problem eller svårigheter så tveka inte att höra av dig på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Ytterligare information kring årets säsong kommer löpande på hemsidan, facebook och instagram.

 
 
Restriktioner pga Covid-19
2021-04-11 16:24

Vi förhåller oss till Sigtuna kommuns och Upplands fotbollförbunds restriktioner och uppdaterar därefter våra egna riktlinjer.

 

För tillfället närvarande gäller att man per 5mot5-plan eller 7mot7-plan får vara 25 personer på och runt planen (spelare, tränare, domare och föräldrar räknas). För 11mot11-planen gäller 25 personer per planhalva.

 

För flera av föreningens lag betyder det att de inte har plats runt planen för föräldrar utan bara för de som hjälper till med träningen och är på planen.

 

Vår önskan är att man:

  • endast kommer en förälder per barn till IP
  • om möjligt lämnar syskon hemma
  • tar eget ansvar och håller avstånd till andra
  • ej kommer till IP om man känner av några sjukdomssymptom, varken spelare eller förälder
  • ej står runt fotbollsplanerna utan hellre nära klubbhuset alt sitter kvar i bilen
  • om man lämnar IP så meddelar man tränarna/barnet och lämnar en lapp med telefonnummer vid barnets vattenflaska/kläder eller i strumpan
  • om ditt barn behöver dig som förälder nära så byter du om och hjälper till på träningen.

Omklädningsrummen kommer fortsätta att vara stängda fram till minst 2 maj. En toalett finns tillgänglig vid behov.

 

Kafeterian kommer hålla öppet under träningskvällar och där finns möjlighet att köpa kaffe, fika, dricka, glass samt korv och toast. Endast en person i taget i kafeterian tillåts förutom de som bemannar kafeterian. Endast swishbetalning. 

Du och ditt företag kan stötta SK Wigör
2021-03-31 10:24

Nu finns SK Wigör anslutna till Sponsorhuset.

Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta SK Wigör när du handlar eller bokar hotell på nätet.

Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och SK Wigör pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

 

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Trisslott och stödjer SK Wigör med hela 50 kr.

 

 Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/skwigor/intro

 

Du kan även via ditt företag stötta SK Wigör varje gång ni bokar hotell eller gör inköp.

Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom upp till 45 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

 

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis): https://www.sponsorhuset.se/skwigor/bli-medlem/foretag

 

Bonus till alla
2021-03-30 16:11
Visste du att SK Wigör kan få 3% extra bonus när föreningens medlemmar och dess anhöriga handlar på Stadium som privatkunder? 


Samtliga medlemmar i föreningen, samt anhöriga, kan alltså bidra med extra bonus till föreningen när de handlar på Stadium.

Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i Stadium-butik eller på Stadium.se (inloggat läge). Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik. Därefter loggar man in på stadium.se och går in på fliken Stöd din förening under Mina Sidor för att söka upp den förening man vill stödja. En person kan lägga till max fyra föreningar och lag. Väljer man att stöjda fler än en förening fördelas bonusen ut jämnt på samtliga val. Medlemmen kan även välja att skänka sin personliga årsbonus till föreningen under Mina Sidor och fliken Stöd din förening. 

Årets avgifter
2021-03-26 10:53

Årsmötet beslutade enligt styrelsens förslag att införa en medlemsavgift på 300kr från och med i år och till det sen införa även en spelaravgift vilket betalas av alla spelare.

 

Under 2021 blir avgifterna följande:

300kr medlemsavgift för alla som vill vara medlem i föreningen (krav om man är spelare)

 

500kr för Fotbollsskolan (P15/16, F14/15/16) samt P14

950kr för övriga spelare

 

Familjeavgiften och stödmedlem försvinner men vi behåller att alla föräldrar som är tränare eller lagledare betalar halv spelaravgift för samtliga aktiva barn.

 

Årsmöte
2021-03-26 10:50
Viktigt!
Årsmötet kommer att ske DIGITALT onsdagen den 24 mars istället för som vi tidigare skrivit utomhus på Odensala IP. 
Detta för att fler ska ha möjlighet att delta och för att hjälpa till att hålla igen på sociala kontakter. 

För att anmäla sig till årsmötet mailar man ordförande Josefine Jardenäs jardenas_18@hotmail.com senast måndagen den 22 mars och sedan får man en länk till mötet (kommer att ske via teams). 

Alla handlingar inför årsmötet finns under fliken "Dokument" och sedan "Årsmöte 2021".
 
På årsmötet kommer vi bland annat att besluta om nya medlemsavgifter och införandet av en spelaravgift, godkänna revidering av stadgarna samt välja en ny styrelse och valberedning.
 
Varmt välkomna att anmäla er!
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra lag
P13, 14/04 07:28 
F14/15/16 Fotbollsskolan, 14/04 06:46 
P15/16 Fotbollsskolan, 14/04 06:42 
P13, 14/04 06:37 
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD