SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör
P16/17

Välkommen att spela fotboll med oss

P16/17 är i år våra yngsta lirare inom SK Wigör. Vi kallar dem fotbollsskolan och här är fokus på att få pröva på fotboll och ha roligt tillsammans. Vi utgår ifrån Fotbollens spela, lek och lär som är framtaget av Svenska Fotbollförbundet.

 

Det är föräldrar som är tränare, precis som i våra andra lag. Vill du hjälpa till tar du kontakt med föreningen på skwigor.kontakt@gmail.com

 

 

Träning är en dag i veckan under perioden maj-september med uppehåll för sommarlov.

Första träningen är Onsdag 3 maj kl 17:30-18:30.

 

Kostnaden för fotbollsskolan är 300 kr för medlemsavgiften och 500kr spelaravgift, totalt 800kr.

 

Du anmäler enkelt ditt barn under fliken "Anmälan" och laddar sedan ner SportAdmin föräldraapp där du meddelar om ditt barn kommer till träningarna samt håller koll på mail från laget.

Vilken plan tränar vi på?
2021-05-05 21:35

På Odensala IP finns det tre stycken 5mot5-planer. Säsongen 2023 kommer P16/17 att träna på plan 3. Tänk på att komma i tid till träningen och att stötta ditt barn och hjälpa tränarna så att ni kan lämna planen efter träningen då det kommer lag direkt efter. Tack för hjälpen! 

Betalning
2021-05-05 20:22

Betalning för fotbollsskolan kommer att ske när spelarna har fått chansen att vara med på några träningar så blir i slutet på maj. Vi fakturerar via SportAdmin. 

Vilka kläder behöver man?
2021-04-30 06:29

Våra planer är med naturgräs vilket gör att vanliga gymnastikskor går bra i början (första åren för de yngsta). 
Benskydd är att föredra då barnen inte har full koll på sina egna fötter. Benskydd är obligatoriskt vid matcher när man blir äldre. 
Fotbollsstrumpor går att köpa i kafeterian på Odensala IP och hjälper till att hålla benskydden på plats. De kostar 80kr. 

I början på säsongen fungerar mjukiskläder utmärkt att träna i. Tänk bara på att det inte ska va snören mm som man kan fastna i. När vädret blir varmare föredrar de flesta barnen shorts och t-shirt. Ett litet utbud av t-shirts med SK Wigör-logga finns att köpa i kafeterian för 50-100kr beroende på design. 

Vattenflaska då barnen ofta vill dricka. 

Lista material

skor

benskydd

fotbollsstrumpor

mjukisbyxor

collagetröja

vattenflaska

 

Vad är viktigt med fotbollen i början
2021-04-14 06:42

Då svensk fotboll har förändrats under de senaste åren och det idag finns vissa skillnader mot när "vi föräldrar" spelade fotboll som unga vill vi lyfta fram de viktigaste för just spelformen 3mot3 och vad fokus är för våra yngsta spelare. 
Du som förälder är otroligt viktig när det gäller att skapa en positiv upplevelse av fotbollen med både träningar och matcher. 

 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD