SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör
F14/15

Säsongen 2023

F14/15 bildade förra säsongen ett lag och kommer precis som förra året att spela i Knatteligan. 

 

Det är föräldrar som är tränare, precis som i våra andra lag. Vill du hjälpa till tar du kontakt med föreningen på skwigor.kontakt@gmail.com

Vi söker efter fler föräldrar som vill träna åldersgruppen F14/15 samt även lagledare och andra föräldrar som vill stötta på olika sätt. 

 

Träning är två dagar i veckan under perioden maj-september med uppehåll för sommarlov. Vid planeringen av träningarna utgår vi ifrån Fotbollens spela, lek och lär som kommer från Svenska Fotbollförbundet. 

I år kommer träningarna att vara på tisdagar och torsdagar Kl 17:30-18:30 med start den 2 maj. 

Kostnaden är 300 kr för medlemsavgiften och 950kr spelaravgift, totalt 1250kr. Fakturering sker i slutet på maj för att alla som vill ska få chansen att pröva på först. 

 

Du anmäler enkelt ditt barn under fliken "Anmälan". Föreningen placerar barnen i rätt grupp.
Som förälder behöver du ladda ner SportAdmin medlemsapp där du meddelar om ditt barn kommer till träningarna dvs närvaro/frånvaro samt håller koll på mail från laget.

Spelformen 5mot5
2022-03-12 16:47

Spelformen 5mot5 har funnits i ganska många år men man har hela tiden utvecklat reglerna och mål på plan och mål för att på bästa sätt möta barnens fysiska utveckling. 

Mer information finns på https://uppland.svenskfotboll.se/tavling/5-5/

Vilken plan tränar vi på?
2022-03-12 16:18

På Odensala IP finns det tre stycken 5mot5-planer. Säsongen 2023 kommer F14/15 att träna på plan 3.
Tänk på att komma i tid till träningen och att stötta ditt barn och hjälpa tränarna så att ni kan lämna planen efter träningen då det kommer lag direkt efter. Tack för hjälpen! 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD