SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör
F14/15/16

Välkommen att spela fotboll med oss

F14/15/16 är i år våra yngsta lirare inom SK Wigör. Vi kallar dem fotbollsskolan och här är fokus på att få pröva på fotboll och ha roligt tillsammans. Vi utgår ifrån Fotbollens spela, lek och lär.

 

Det är föräldrar som är tränare, precis som i våra andra lag. Vill du hjälpa till tar du kontakt med ordförande Josefine på skwigor.kontakt@gmail.com

Vi söker nu föräldrar som vill ansvara för åldersgruppen F16.

 

Träning är en dag i veckan under perioden maj-september med uppehåll för sommarlov.

I år kommer det att vara tisdagar kl 17:30-18:30 med start den 11 maj. 

Kostnaden för fotbollsskolan är 300 kr för medlemsavgiften och 500kr spelaravgift, totalt 800kr. Fakturering sker i slutet på maj för att alla som vill ska få chansen att pröva på först. 

 

Du anmäler enkelt ditt barn under fliken "Bli medlem". Föreningen placerar barnen i rätt grupp.
Som förälder behöver du ladda ner SportAdmin föräldraapp där du meddelar om ditt barn kommer till träningarna dvs närvaro/frånvaro samt håller koll på mail från laget.

Vilken plan tränar vi på?
2021-05-05 21:32

På Odensala IP finns det tre stycken 5mot5-planer. I år kommer lagen att vara placerade enligt följande bild på er träningsdag. Tänk på att komma i tid till träningen och att stötta ditt barn och hjälpa tränarna så att ni kan lämna planen efter träningen då det kommer lag direkt efter. Tack för hjälpen! 

Restriktioner
2021-05-05 21:13

För tillfället närvarande gäller att man per 5mot5-plan eller 7mot7-plan får vara 25 personer på och runt planen (spelare, tränare, domare och föräldrar räknas). För 11mot11-planen gäller 25 personer per planhalva.

 

För flera av föreningens lag betyder det att de inte har plats runt planen för föräldrar utan bara för de som hjälper till med träningen och är på planen.

 

Vår önskan är att man:

  • endast kommer en förälder per barn till IP
  • om möjligt lämnar syskon hemma
  • tar eget ansvar och håller avstånd till andra
  • ej kommer till IP om man känner av några sjukdomssymptom, varken spelare eller förälder
  • ej står runt fotbollsplanerna utan hellre nära klubbhuset alt sitter kvar i bilen
  • om man lämnar IP så meddelar man tränarna/barnet och lämnar en lapp med telefonnummer vid barnets vattenflaska/kläder eller i strumpan
  • om ditt barn behöver dig som förälder nära så byter du om och hjälper till på träningen.

Omklädningsrummen kommer fortsätta att vara stängda fram till minst 17 maj. En toalett finns tillgänglig vid behov.

Betalning
2021-05-05 20:20

Betalning för fotbollsskolan kommer att ske när spelarna har fått chansen att vara med på några träningar så blir i slutet på maj. Vi fakturerar via SportAdmin. 

Tränare
2021-05-02 16:04

Vi söker fler föräldrar som vill hjälpa till som tränare för tjejerna i fotbollsskolan. 
I vår ledargrupp idag finns två tränare som är Christian (pappa till Nova) och Nico (pappa till Vendela). Dessutom har vi Emma (mamma till Amanda) som är lagledare. 

Då vi håller hårt i restriktionerna kring att man bara kommer till IP när man är frisk så kan det komma tillfällen då ledarna ej kan komma. Vi vill därför att ni föräldrar är beredda att hjälpa till vid behov eller anmäler er som tränare eller assisterande tränare. De som kontinuerligt hjälper till räknas in i tränargruppen och betalar då halv medlemsavgift för samtliga aktiva barn i föreningen. 

Vid frågor och funderingar kontakta Jossan som är ansvarig för fotbollsskolan i styrelsen på skwigor.kontakt@gmail.com

Vilka kläder behövs?
2021-04-30 06:38

Våra planer är med naturgräs vilket gör att vanliga gymnastikskor går bra i början (första åren för de yngsta). 
Benskydd är att föredra då barnen inte har full koll på sina egna fötter. Benskydd är obligatoriskt vid matcher när man blir äldre. 
Fotbollsstrumpor går att köpa i kafeterian på Odensala IP och hjälper till att hålla benskydden på plats. De kostar 80kr. 

I början på säsongen fungerar mjukiskläder utmärkt att träna i. Tänk bara på att det inte ska va snören mm som man kan fastna i. När vädret blir varmare föredrar de flesta barnen shorts och t-shirt. Ett litet utbud av t-shirts med SK Wigör-logga finns att köpa i kafeterian för 50-100kr beroende på design. 

Vattenflaska då barnen ofta vill dricka. 

Lista material

skor

benskydd

fotbollsstrumpor

mjukisbyxor

collagetröja

vattenflaska

Lapp med telefonnummer om du kommer att lämna IP under träningen

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD