SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör
F16/17

Välkommen att spela fotboll med oss

F16/17 är i år våra yngsta lirare inom SK Wigör. Vi kallar dem fotbollsskolan och här är fokus på att få pröva på fotboll och ha roligt tillsammans. Vi utgår ifrån Fotbollens spela, lek och lär som kommer från Svenska Fotbollförbundet.

 

Det är föräldrar som är tränare, precis som i våra andra lag. Vill du hjälpa till tar du kontakt med föreningen på skwigor.kontakt@gmail.com

Vi söker efter fler föräldrar som vill träna åldersgruppen F16/17.

 

Träning är en dag i veckan under perioden maj-september med uppehåll för sommarlov.

I år kommer träningarna att vara tisdagar Kl 17:30-18:30 med start den 8 maj.

Kostnaden för fotbollsskolan är 300 kr. Fakturering sker i slutet på maj för att alla som vill ska få chansen att pröva på

 

Du anmäler enkelt ditt barn under fliken "Anmälan". Föreningen placerar barnen i rätt grupp.
Som förälder behöver du ladda ner SportAdmin föräldraapp där du meddelar om ditt barn kommer till träningarna dvs närvaro/frånvaro samt håller koll på mail från laget.

Vilken plan tränar vi på?
2021-05-05 21:32

På Odensala IP finns det tre stycken 5mot5-planer. Säsongen 2023 kommer F16/17 att träna på plan 1.
Tänk på att komma i tid till träningen och att stötta ditt barn och hjälpa tränarna så att ni kan lämna planen efter träningen då det kommer lag direkt efter. Tack för hjälpen! 

Betalning
2021-05-05 20:20

Betalning för fotbollsskolan kommer att ske när spelarna har fått chansen att vara med på några träningar så blir i slutet på maj. Vi fakturerar via SportAdmin. 

Vilka kläder behövs?
2021-04-30 06:38

Våra planer är med naturgräs vilket gör att vanliga gymnastikskor går bra i början (första åren för de yngsta). 
Benskydd är att föredra då barnen inte har full koll på sina egna fötter. Benskydd är obligatoriskt vid matcher när man blir äldre. 
Fotbollsstrumpor går att köpa i kafeterian på Odensala IP och hjälper till att hålla benskydden på plats. De kostar 80kr. 

I början på säsongen fungerar mjukiskläder utmärkt att träna i. Tänk bara på att det inte ska va snören mm som man kan fastna i. När vädret blir varmare föredrar de flesta barnen shorts och t-shirt. Ett litet utbud av t-shirts med SK Wigör-logga finns att köpa i kafeterian för 50-100kr beroende på design. 

Vattenflaska då barnen ofta vill dricka. 

Lista material

skor

benskydd

fotbollsstrumpor

mjukisbyxor

collagetröja

vattenflaska

Lapp med telefonnummer om du kommer att lämna IP under träningen

Vad är viktigt med fotbollen i början
2021-04-14 06:46

Då svensk fotboll har förändrats under de senaste åren och det idag finns vissa skillnader mot när "vi föräldrar" spelade fotboll som unga vill vi lyfta fram de viktigaste för just spelformen 3mot3 och vad fokus är för våra yngsta spelare. 
Du som förälder är otroligt viktig när det gäller att skapa en positiv upplevelse av fotbollen med både träningar och matcher. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD