SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SK Wigör
P14

Säsongen 2021

P14 bildar i år ett eget lag men fokus är fortfarande att barnen ska få pröva på fotboll och ha roligt. Vår verkamhet utgår från Fotbollens Spela, Lek och Lär.

 

Det är föräldrar som är tränare, precis som i våra andra lag.

Tränaren heter Jessica men vi vill bli fler.

Vill du hjälpa till som tränare eller lagledare tar du kontakt med ordförande Josefine på skwigor.kontakt@gmail.com

 

Inom SK Wigör hjälps vi åt och föräldrar till spelarna hjälper under säsongen till med att bemanna kafeterian, städa omklädningsrum och bidra på städdagarna på IP.

 

Träning är en dag i veckan under perioden maj-september med uppehåll för sommarlov.

I år kommer det att vara onsdagar kl 17:30-18:30 med start den 5 maj. 

 

Kostnaden för P14 är 300 kr för medlemsavgiften och 500kr spelaravgift, totalt 800kr.

 

Du anmäler enkelt ditt barn under fliken "Bli medlem" och laddar sedan ner SportAdmin föräldraapp där du meddelar om ditt barn kommer till träningarna samt håller koll på mail från laget.

Vilken plan tränar vi på?
2021-05-05 21:37

På Odensala IP finns det tre stycken 5mot5-planer. I år kommer lagen att vara placerade enligt följande bild på er träningsdag. Tänk på att komma i tid till träningen och att stötta ditt barn och hjälpa tränarna så att ni kan lämna planen efter träningen då det kommer lag direkt efter. Tack för hjälpen! 

Betalning
2021-05-05 20:22

Betalning för fotbollsskolan kommer att ske när spelarna har fått chansen att vara med på några träningar så blir i slutet på maj. Vi fakturerar via SportAdmin. 

Vad är viktigt med fotbollen i början
2021-04-14 06:44

Då svensk fotboll har förändrats under de senaste åren och det idag finns vissa skillnader mot när "vi föräldrar" spelade fotboll som unga vill vi lyfta fram de viktigaste för just spelformen 3mot3 och vad fokus är för våra yngsta spelare. 
Du som förälder är otroligt viktig när det gäller att skapa en positiv upplevelse av fotbollen med både träningar och matcher. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
FACEBOOK
Våra sponsorer
HYR VARMFÖRRÅD